Cei doi medici trebuie să vorbească limba franceză minimum la un nivel conversațional, însă este de preferat la un nivel mediu.

În ceea ce privește specializările, stațiunile caută medici de familie, generaliști sau reumatologi sau cu o altă specializare care să le permită să lucreze în mediul termal. Important este a acele persoane să dorească să înceapă o viață nouă într-o activitate pentru care s-au pregatit, recompensată financiar conform standardelor occidentale. Salariul final se va negocia în urma interviului.

Stațiunile termale pun la dispoziție cabinetele unde medicii își vor desfășura activitatea, plus o clientelă foarte vastă. În principiu, medicii vor trebui să se ocupe de pacienții cărora le sunt prescrise cure termale, însă, find o activitate liberală, aceștia vor avea și baza de pacienți alocați departamentului și zonei aferente.

Medicii primesc ajutor pentru instalarea în stațiunea termală, pentru găsirea locuinței și instalarea efectivă, până când aceștia vor putea să se descurce independent.

Vezi AICI mai multe detalii despre aceste joburi de medici la stațiunile termale din Franța și aplică dacă ți se potrivesc.