„Ilie Dumitrescu, noul ambasador al Superbet, a anunţat donaţia de 1.000.000 de lei a companiei pentru lupta împotriva Covid-19. Suma va fi folosită pentru cumpărarea de echipamente sanitare, care îi protejează şi îi ajută pe medicii români aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. (…) Cum cea mai cruntă bătălie este cea pentru viaţă, Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a ales să se implice. Pentru că ne pasă de tot ce ne înconjoară, pentru că dorim să ne desfăşurăm activitatea într-un mediu sănătos şi pentru că nu putem permite ca o criză umanitară să se transforme într-o criză de umanitate”, se arată într-un comunicat.

Industria de Betting&Gaming din România este una dintre cele care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, prin taxele şi impozitele pe care le plăteşte anual, iar în ultimii ani, Grupul Superbet a donat pentru numeroase cauze nobile în domenii diverse, şi nu doar bani, ci şi sânge, şi a avut şi nenumărate acţiuni de voluntariat, prin care a contribuit la salubrizare şi la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos.

De câteva luni a fost înfiinţată şi Fundaţia Superbet, „un organism puternic, special înfiinţat pentru a lăsa o amprentă importantă în societate, prin actele sale de caritate”.

„1 milion de lei reprezintă o armă în plus în mâna autorităţilor care se ocupă cu eradicarea acestui virus. Covid-19 este doar unul dintre inamicii noştri, cel mai periculos din acest moment.(…). Mulţumim personalului medical, adevăraţii eroi ai acestor zile! Sacrificiul vostru e mai frumos decât un gol în minutul 90″, se mai arată în comunicat.