Un băiat a vrut cuburi de construit. Altul, ca bunica lui să iasă din spital. Cât îl priveşte pe Trump, care se află acum în casa lui de vacanţă din Florida, a spus că îşi doreşte „pace pentru ţară“, potrivit Reuters, citat de news.ro. 

„Avem prosperitate, acum vrem pace“, i-a spus preşedintele lui Ryan, un băiat care a sunat la North American Aerospace Defense Command (NORAD) pentru a verifica unde se află Moş Crăciun. 

Din 1955, în fiecare an, de Crăciun, NORAD verifică „traseul“ Moşului, iar numeroşi voluntari răspund miilor de apeluri şi e-mailuri.

Împreună cu Melania Trump, preşedintele a răspuns apelurilor venite din partea copiilor şi părinţilor. Reporterii aflaţi în încăperea decorată de sărbătoare din casa din Palm Beach (Florida) au putut auzi doar spusele preşedintelui.

Donald Trump a prezis celor mici că vor avea cel mai minunat Crăciun din toate timpurile. „Voi face o predicţie – Moş Crăciun vă va răsfăţa. Foarte mult. Mai bine decât a făcut-o vreodată”, a spus unui copil din Mississippi pe care l-a invitat să viziteze Biroul Oval.

Casper din Arlington (Virginia) a avut o dorinţă pe care Trump a împărtăşit-o: „Cuburi pentru construit. Şi mie mi-au plăcut mereu. Presimt că Moşul îţi va aduce atât de multe cuburi, încât nu le vei putea folosi pe toate”.

Lui Ryan, care îşi doreşte ca bunica lui să fie externată, Donald Trump i-a spus: „Este minunat. Este mai bine decât să ceri vreo jucărie sau altceva”.