Programul se adresează atât studenților din ani terminaliprecum și tinerilor absolvenți. Procesul de înscriere se desfășoarăpână pe 30 noiembrie, pe site-ul domo.ro. Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.domo.ro/cariere.

„În cadrul programului Domo Management Trainee vom identifica tinerii cu potențial de lider și cu abilități în zona de business, pe care îi vom pregăti pentru a prelua poziții de management în cadrul grupului.Domo Management Trainee este oportunitatea perfectă pentru tinerii ambițioși și talentați care doresc să se alăture echipei Domo.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail.

Acţiunea continuă angajamentul grupului DOMO de a oferi tinerilor sprijinul necesar consolidării unei cariere de succes și de a susține evoluția constantă a angajaților săi.

Candidații vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţiece cuprinde evaluarea aplicației, interviu telefonic și interviu face-to-face. Ultima etapa a procesului de recrutare constă într-un program complex de Assesment Center ce va avea drept scop evaluarea performantelor individuale si de grup. Aplicanții selectați vor participa la școala DOMO Management Trainee, în cadrul căreia vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine aria de business în care se vor dezvolta și vor avea access la programe de dezvoltare susținute de managerii DOMO.

În urma unei săptămâni de pregătire intensivă, doisprezece dintre cei mai buni participanți vor începe prima etapă a programul de trainee: experiența de vânzare în rețeaua magazinelor DOMO din țară. Această etapă este urmată de o perioadă de dezvoltare profesională accelerată, prin rotația posturilor în cadrul departamentelor companiei. Astfel, participanții vor căpăta o bază solidă de cunoștințe și o înțelegere profundă a mecanismului de business. Cea de-a treia etapă aduce specializarea profesională în domeniul în care candidatul posedă cele mai multe competențe, urmată de angajarea în poziții de management în cadrul companiei.

Candidatul ideal pentru programul DOMO Management Trainee este student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent cu nota peste medie, implicat în activități extracuriculare, ambițios, cu calități excelente de comunicare și abilități de lider, preocupat de dezvoltarea personală și profesională. În plus, aplicanții trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză și de utilizare a pachetului MS Office, dar și flexibilitate la schimbare și mobilitate la nivel internațional