Este doliu uriaş! Un cunoscut afacerist din România a încetat din viaţă. Acesta era extrem de cunoscut mai ales la nivel local, acolo unde fondase două companii extrem de cunoscute.

Doliu uriaş în lumea afacerilor

Este doliu uriaş în lumea afacerilor. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi oameni de afaceri de la nivel local a încetat din viaţă. Este vorba despre Ştefan Carp, fondatorul brandurilor locale Pescom şi Fanion.

Carp, care îşi desfăşura afacerile la nivel local, în Vaslui, a încetat din viaţă la vârsta de 70 de ani. Din primele informaţii nu s-a aflat cauza morţii.

Fostul mare arbitru şi patron de club, Adrian Porumboiu, a primit vestea morții omului de afaceri cu mare tristețe. Acesta a aflat din presă de moartea bunului sãu prieten. „Dispariția acestui remarcabil om m-a luat pe nepregătite. Am fost buni prieteni, am stat pe aceeași scară de bloc în tinerețe, îi cunosc bine familia.

Niște oameni cum rar întâlnesti. Îmi pare nespus de rãu cã acesta nu mai este printre noi. Îmi amintesc cã era un om de o bunãtate rară.

Am sunat de dimineatã (n.r. duminicã dimineatã) pe soția acestuia, prezentându-i omagiile familiei noastre celui ce a fost Ștefan Carp. Acum în minte îmi vin multe din clipele petrecute împreună și sincer am numai cuvinte de laudã la adresa acestui om.

Cred că a plecat împãcât în lumea celor drepți. În urmă să a lãsat o familie frumoasã, iar realizãrile sale sunt remarcabile. Dumnezeu sã-l odihneascã și condoleanțe familiei îndoliate!”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit vremeanoua.ro.

Ărimul mesaj al familiei după deces

Familia îndoliată a anunţat că trupul neînsufleţit al lui Ştefan Carp este depus la capela Bisericii “Sfintii Apostoli Petru si Pavel“ din Cartier. Înmormântarea va avea loc marţi.

“Dragul nostru cumnat s-a dus la cele veşnice. După o viaţă de muncă, obosit şi sleit de puteri, a ales să ne lase singuri, într-o zi înnourată de februarie, în care fulgii de nea au căzut generos peste oraş.

În urma sa a lăsat o sotie îndureratã, sufletul sãu pereche, un fiu si o norã care s-au trezit orfani si doi nepoti ca brazii, care au de ce sã fie mândri.

Bunicul lor a fost un om destoinic, gospodar, care si-a pus toatã priceperea în slujba oamenilor, punându-le pe masã pâinea cea de toate zilele si mâncarea regilor, pestele. Îmi vine greu sã anunt moartea lui Fãnut, prietenul si cumnatul meu si, de ce nu, fratele cel mai mare din familia noastrã.

Cei care vor sã-si ia rãmas bun de la el, îi anunt cã trupul neînsufletit este depus la capela Bisericii “Sfintii Apostoli Petru si Pavel“, iar înmormântarea va avea loc, marti, 9 februarie“, a spus cu lacrimi în ochi, notarul Traian Irimia.