Este doliu la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură APIA. Irina Găgenel, directorul Direcției Juridice din cadrul APIA Central s-a stins din viață la vârsta de doar 57 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de colegi, care nu se așteptau la o astfel de pierdere într-un timp atât de scurt.

”Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a colegei noastre Irina Găgenel, Director al Direcției Juridice din cadrul aparatului central APIA. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au scris colegii femeii.

Prima persoană care a vorbit în spațiul public despre decesul Irinei Găgenel, cu profund regret, a fost Daniel Botănoiu,  fost secretar de stat în cadrul Ministerul Agriculturii, pe pagina sa de Facebook.

”Îmi pare rău ca vin iarăși cu o veste rea, a plecat dintre noi Irina Găgenel, director Direcția Juridic APIA Central! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, scrie fostul oficial din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Cine a fost Irina Găgenel

Irina Găgenel s-a născut la 28 septembrie 1963 și a acumulat o vastă experiență profesională fiind director al Direcţiei Juridice din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură încă din anul 2016 până în prezent.

Totodată, potrivit CV-ului său, aceasta a mai ocupat funcții de conducere a unor departamente juridice atât în cadrul APIA cât și al MADR.