Sportul românesc are parte de o nouă tragedie! S-a stins încă o legendă: Dumnezeu să îl odihnească în pace

Federația Română de Automobilism Sportiv a anunțat recent pe pagina sa de socializare moarte campionului Bela Sarosi. Potrivit celor scrise, regretatul pilot de raliuri a fost „pasionat de lumea sportului cu motor de o viață” și „a trăit și a slujit cu cinste pasiunea pe care a îndrăgit-o atât de mult”.

Totodată, Federația Română de Automobilism Sportiv a amintit de faptul că regretatul Bela Sarosi a fost „campion cu echipa de raliuri ITA Cluj în 1983, cu numeroase clasări pe podium și cu participări de seamă în cadrul lotului național de raliuri.”

„Astăzi din păcate ne-a părăsit Bela Sarosi, unul din marii iubitori ai sportului auto ce a trecut alături de lista de campioni în lumea veșnică a sportului auto! Pasionat de lumea sportului cu motor de o viață, acesta a trăit si a slujit cu cinste pasiunea pe care a îndrăgit-o atât de mult fiind campion cu echipa de raliuri ITA Cluj în 1983 , cu numeroase clasări pe podium și cu participări de seamă în cadrul lotului național de raliuri. Dumnezeu să îl odihnească în pace în raiul curselor!”, a scris Federația Română de Automobilism Sportiv pe Facebook.

Amintim că o poză cu acesta, cât și cu vehiculele utilizate în trecut în cadrul curselor, pot fi vizualizate la finalul articolului.

Cum au reacționat oamenii?

În urma tragicului eveniment, reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. „Dumnezeu să-l odihnească”, au scris foarte multe persoane.  Simultan, o altă persoană a scris: „Nu-mi vine să cred! L-am avut adversar la clasă în ’98. Mergea cu un Scirocco (n.red. Volkswagen Scirocco). Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”.

De asemenea, alte persoane au amintit despre faptul că regretatul pilot de curse era un adevărat prieten, atât cu ei, dar și cu familia lor.