Doliu uriaș în România!

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România. În fiecare zi avem peste o mie de persoane descoperite infectate cu COVID-19. Acum, a venit o nouă veste teribilă. Un cunoscut medic a decedat din cauza teribilului coronavirus. Vestea s-a aflat abia acum. Toată lumea este șocată de ceea ce s-a întâmplat.

Doliu uriaș în România!

Este vorba despre un medic de familie din Brăila. Femeia avea 62 de ani și a murit în București, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Era infectată cu noul coronavirus.

Medicul de familie, Aurelia Galiti, avea 62 de ani și suferea de diabet zaharat. A contractat şi noul coronavirus, iar combinația i-a fost fatală.

Doliu uriaș în România!

Femeia a fost internată în urmă cu aproximativ o săptămână în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, însă starea de sănătate i s-a agravat şi s-a decis transferul la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti.

Medicul de familie a fost transferat cu elicopterul, joi dimineaţă, dar în noaptea de joi spre vineri a murit.

Medicul de familie Aurelia Galiti este primul cadru medical brailean infectat cu noul coronavirus care a decedat. În judeţul Brăila, sunt conform raportării de vineri, 1371 de bolnavi de la debutul pandemiei, 16 fiind înregistraţi în ultimele 24 de ore.

Doliu uriaș în România!

În ultimele 24 de ore, 1392 de persoane au fost descoperite infectate cu coronavirus.

Până astăzi, 21 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 76.355 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 34.523 pacienți au fost declarați vindecați și 8.991 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Doliu uriaș în România!

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.392 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Doliu uriaș în România!