Doliu în România. Comunitatea artiștilor din țară a primit un anunț trist din partea prezentatorului Dan Negru.

Moderatorul de la Antena1, cunoscut pentru conținutul senzațional pe care-l oferă mereu, a adus, de această dată, o veste cumplită. În ciuda faptului că suntem obișnuiți ca Dan Negru să ne aducă zâmbete pe chip, astăzi, el ne oferă o informație tristă. Acesta a anunțat, print-un mesaj postat pe social media, că fiica poetului și filosofului Lucian Blaga a decedat. Dorli Blaga a trecut în rândul celor drepți.

A murit Dorli Blaga

Sentimentele de tristețe ale vedetei de la Antena 1 sunt adâncite și de urme de regret. Acesta a explicat că este mâhnit că nu a reușit să își convingă colegii de televiziune să o aducă pe Doli Blaga în platoul său. Anterior, el anunțase public, tot prin intermediul rețelelor de socializare, că intenționează să o invite pe fiica poetului în ediția de 1 Decembrie.

„A murit fiica lui Blaga, Dorli Blaga. Postarea de mai jos e degeaba de acum. Sunt mâhnit ca n-am reușit sa-mi conving colegii din tv așa cum am scris atunci, aici…”, a scris Dan Negru pe pagina sa oficială de Facebook, unde a atașat mesajul anterior de vinerea trecută.

„Arătați-o la tv cât încă se mai poate”

La finalul săptămânii trecute, în ziua de 13 noiembrie, zi cu încărcătură energetică, Dan Negru anunța pe Facebook unde poate fi găsită moștenitoarea lui Lucian Blaga. Acesta invita oamenii din mass-media să o aibă în atenție deoarece „e perfect lucidă și poveștile ei despre personalitățile pe care le-a întâlnit sunt extraordinare”. Din nefericire, telespectatorii de acasă nu vor cunoaște niciodată acele întâmplările minunate.

„Am trecut pe aici acum și mi-am amintit că la Alba Iulia trăiește fiica unei legende: Dorli Blaga, fiica lui Lucian Blaga. La 91 de ani e perfect lucidă și poveștile ei despre personalitățile pe care le-a întâlnit sunt extraordinare. Le-aș propune colegilor mei din televiziuni, acu’ când se pregătesc programele de 1 Decembrie, să o ia în seamă pe fiica lui Blaga. Poveștile ei vor aduce aplauze și onoare televiziunii care le va difuza. Căutați-o pe fiica lui Lucian Blaga! „Viața e o plimbare spre somn” , zicea tatăl lui Dorli. Faceți o plimbare la Alba și arătați-o la tv de 1 dec. Cât încă se mai poate! Tatăl ei are o statuie sau o stradă in fiecare oraș românesc…”, a scris Dan Negru pe Facebook atunci.