Fotbalul din România este în doliu, după ce Adrian Mușat, un fost fotbalist din Liga 1, s-a stins din viață la doar 42 de ani, răpus de o boală necruțătoare.

Fostul atacant s-a retras din lumea fotbalului în urmă cu doi ani și se bucura de timpul liber petrecut alături de familie, fiind alături de soția sa mereu și călătorind, una dintre pasiunile sale, pe lângă fotbal.

Colegii fostului fotbalist au transmis mesaje de condoleanțe

Adrian Mușat, un fost jucător din Liga 1 s-a stins din viață la doar 42 de ani, acesta fiind răpus de o boală necruțătoare. „Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar.

Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.

„Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe lui Adi Mușat, fostul nostru jucător!

Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, potrivit emaramures.ro.

De-a lungul activității sale, Adrian Mușat a evoluat la formații precum: Extensiv Craiova, Gloria Bistrița, Plimob Sighet, Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria).

Adrian Mușat a marcat mai multe goluri pentru CSM Sighetu Marmației

CSM Sighetu Marmației a fost ultima echipă din cariera lui Adrian Mușat, iar fostul atacant a ajutat la promovarea în Liga 4 a formației, marcând mai multe goluri importante pentru echipă.

„Rămas bun, prieten drag! Îți mulțumesc pentru amintirile frumoase împreuna și pentru lecția de viața pe care ne-ai oferit-o tuturor, un luptator pe teren și in afara lui!

Vei rămâne mereu in gândul și in inima mea!! Drum lin spre cer, prietene!”, a fost un mesaj postat de un prieten bun al lui Adrian Mușat, prin intermediul rețelelor sociale.

Sursa: Facebook