Doliu în politică! Senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viașu a încetat din viață. Avea doar  45 de ani și era căsătorit.

Cosmin-Cristian Viașu a fost un senator român, ales în 2020 din partea USR. 

Cristian Viașu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum și în Comisia pentru cultură şi media. A fost un politician pentru care dialogul și consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat, transmite formațiunea din care făcea parte.

Mesaj emoționant transmis de USR

Anunțul tragic a fost făcut de Uniunea Salvaţi România (USR), vineri, prin intermediul unui comunicat„

Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit.

A fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite USR

Cosmin Viașu a absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universității din Oradea, profilul Managementul firmei, și deține un Master în Managementul dezvoltări afacerilor la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Înainte de a deveni senator, Cosmin a fost antreprenor, director al unei firme care activează în domeniul construcțiilor și hidroizolațiilor. A intrat în politică mânat de dorința de a face viața mai ușoară antreprenorilor români.

UDMR este în doliu!

Asociația Chinologică Mureș a anunțat sâmbătă, 8 ianuarie,  cu tristețe că președintele de onoare Attila Béla s-a stins din viață.

Attila Béla a fost preşedintele organizaţiei UDMR Mureș și a ocupat de-a lungul a cinci legislaturi functia de deputat în Parlamentul României.

“Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata”, anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook.

Attila Béla Ladislau Kelemen, în vârstă de 73 de ani, a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.