Replici dure în parlament! Cum a fost prins un senator PNL? A urmat un baraj de insulte

Momentul respectiv a fost surprins într-o înregistrare, care poate fi vizualizată la finalul articolului. Potrivit imaginilor respective, Daniel Fenechiu și-a stins țigara imediat ce a văzut că este înregistrat de George Simion. Totuși, a ales să facă acest lucru pe scările clădirii, unde îl aștepta și o cafea.

„Ce faceţi, domnu’ Fenechiu, fumaţi în spaţiul public? Ce faceţi, încălcaţi o lege. Şi dumneavoastră sunteţi în Comisia juridică de la Senat. De ce fumaţi în spaţiu închis?”, a spus George Simion în momentul respectiv.

„Nu ţi-e ruşine? Eşti un ordinar. O făceam cu doi dintre colegii tăi. Jegule ce eşti. Jeg ordinar. Du-te dracu de jeg. Eşti un jeg. Asta eşti”, a fost replicata dată de Daniel Fenechiu.

„Mi-a zis că sunt ordinar. Fuma, încălca o lege”, a mai spus copreședintele AUR.

Daniel Fenechiu nu a fost singurul liberal criticat recent de George Simion

Senatorul Daniel Fenechiu nu a fost singurul liberal criticat recent de copreședintele AUR. Anterior, George Simion a transmis că „statul nu are de unde să știe ce e mai bine pentru fiecare cetățean în parte”.

„Statul nu are de unde să știe ce e mai bine pentru fiecare cetățean în parte. Decizia de a te vaccina este o decizie personală, care implică o evaluare foarte personală a riscurilor. AUR se angajează să apere cu toate mijloacele parlamentare și democratice libertatea de alegere a românilor. Suntem ultimii anticorpi la dictatură și vom respinge această inițiativă legislativă, precum și orice alte tentative de restrângeri de drepturi și libertăți și discriminări pe criterii sanitare”, a transmis deputatul George Simion într-un comunicat.

Mai mult, senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR, l-a criticat dur pe Florin Cîțu, numindu-l „extremist”.

„Două partide care se pretind de dreapta împing medicii către vaccinarea obligatorie. În loc să respecte libertatea de alegere a fiecăruia, inclusiv cea a medicilor, PNL și UDMR au pornit prigoana. Pentru Cîțu și gașca sa de extremiști, medicii nu mai sunt acum eroii din linia întâi, ci ticăloșii care trebuie puși cu botul pe labe, pentru simplul motiv că refuză să se vaccineze. Aceasta este o gândire bolnavă, totalitară, pe care o condamnăm categoric.

În plus, atragem atenția că se atentează la siguranța națională, pentru că mulți medici vor prefera să nu se vaccineze, să rămână fără slujbă și să se judece cu statul, și astfel vom rămâne fără medici și asistenți într-o perioadă de criză sanitară majoră”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR.