Pandemia de coronavirus nu ține cont de vârstă sau celebritate. Teribilul virus a mai făcut o victimă super cunoscută. Este doliu uriaș în lumea filmului. Este vorba despre un actor legendar, idolul unui generații. Vedeta a fost răpusă după ce s-a infectat cu coronavirus.

Tragedia momentului în cinematografie

Este vorba despre cunoscutul actor, Thomas „Tiny” Lister Jr. Acesta a fost răpus la vârsta de 62 de ani după ce a avut simptome Covid-19. Actorul și luptătorul Thomas Lister Jr., cunoscut și sub numele de „Tiny”, a fost găsit mort în casa sa, joi, după ce a avut simptome Covid-19, a confirmat managerul său Cindy Cowan la CNN.

Potrivit lui Cowan, actorul în vârstă de 62 de ani a început să se simtă rău joi, dar simptomele sale „s-au înrăutățit, au fost foarte rapide”. El nu putea respira și se simțea foarte slab, a spus ea.

Lister a fost cunoscut mai ales pentru rolul său de Deebo în filmul „Vineri”, alături de rapperul Ice Cube. De asemenea, a apărut împreună cu Hulk Hogan în filmul World Wrestling Entertainment „No Holds Barred”.

A mai jucat în „Al cincilea element”, alături de Bruce Willis, „Jackie Brown” și „Little Nicky”. A avut apariții episodice în serialele „Prințul din Bel-Air” și „Renegatul”. Pe lângă rolurile din filme și seriale, a practicat și luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996 și a apărut în videoclipuri ale cântăreților Akon, Michael Jackson și 50 Cent.