Este doliu în lumea filmului! Un câştigător al premiului Emmy pentru unul dintre cele mai în vogă seriale ale momentului a fost răpus de COVID-19.

Este vorba despre Marc Pilcher, în vârstă de 53 de ani. E a câştigat premiul Emmy la categoria “Cel mai bun machiaj/coafură” pentru serialul “Bridgerton”, difuzat pe Netflix.

Marc Pilcher era vaccinat cu ambele doze împotriva noului coronavirus.

Sursă foto: Twitter/CNN

Artistul nu avea alte probleme de sănătate

Marc Pilcher a făcut mai multe teste COVID-19 care au fost negative, înainte de a călători spre Statele Unite pentru decernarea premiilor Emmy. El s-a testat și la reîntoarcerea în Marea Britanie.

La puțin timp după ce a revenit, a început să se simtă rău, iar condiția lui s-a deteriorat rapid. A murit duminica aceasta, potrivit comunicatului emis de către agentul său, scrie The Guardian.

A fost nominalizat la Premiile Oscar

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei. El are în palmares şi o nominalizare la premiile Oscar, în 2019, pentru munca sa la filmul “Mary, Regina Scoției” (“Mary Queen of Scots”). Alte filme sau seriale cunoscute la care acesta a lucrat include “Downton Abbey”, “Judy”, “Frumoasa şi Bestia” sau “The King’s Men”, ce nu a fost încă lansat în cinematografe.

Nicola Coughlan, una din actrițele din ”Bridgerton”, a scris într-o postare pe Instagram că artistul era ”extraordinar și un vizionar”.

”Marc făcea totul cu pasiune, și era incredibil de talentat. Acum nu mai mult de o lună a câștigat primul său Emmy. Este o tragedie că a plecat de lângă noi atât de tânăr, când mai avea multe lucruri de făcut”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

”Vă rog, nu uitați de pericolul coronavirusului. Este încă aici, și este real. Vă rog, vaccinați-vă, și purtați măști să vă protejați pe voi, și pe ceilalți”, a adăugat actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)