Doliu imens în lumea politică. Un cunoscut lider politic a fost răpus de COVID. Avea doar 40 de ani. Este vorba de directorul Societăţii de Gospodărire Comunală Arad, Tiberiu Ciul. Acesta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Timp de mai bine de două săptămâni, după ce s-a infectat, el a fost tratat pentru COVID în spital. Liderul PNL nu avea afecţiuni cronice.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat duminică, pentru că Tiberiu Ciul a fost internat în 24 decembrie, după ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2. El ar fi dezvoltat simptomatologie asociată COVID.

Doliu mare în lumea politică. Un cunoscut lider PNL a fost răpus de COVID. Avea doar 40 de ani

Potrivit medicilor, ultimul test PCR, efectuat în 7 ianuarie, a ieşit negativ. Plămânii pacientului erau deja foarte afectaţi de boală, iar sâmbătă bărbatul s-a simţit brusc rău şi a decedat în cursul nopţii.

Acuzații grave

De câţiva ani, Tiberiu Ciul conducea Gospodărirea Comunală, o societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte a fost director general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

“Ceea ce pare a fi foarte grav – dacă se confirmă – este dezvăluirea unei surse a redacției noastre, care afirmă că „pacientul a murit de embolie pulmonară, nefiind îngrijit corect.”, a dezvăluit criticarad.ro.

Tiberiu Ciul avea 40 de ani și s-a născut în Bocsig. El a fost director-adjunct al Camerei de Comerț și Industrie Arad. A fost și membru în C.A. al Companiei de Transport Public. Până azi, a deținut funcția de director al G.C.A. Arad. El a fost recent ales pentru încă un mandat în această funcție.

Doliu mare în lumea politică. Un cunoscut lider PNL a fost răpus de COVID. Avea doar 40 de ani

(sursa foto: criticarad.ro)