Doliu în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai apreciați și bine văzuți antrenori din România a încetat din viață din cauza unei boli crunte.

Doliu în România

Ionuț Popa a încetat din viață la vârsta de 67 de ani. Fostul antrenor a făcut stop-cardiac și nu a mai putut fi salvat, scrie aradon.ro.

De luni de zile, Popică avea grave probleme de sănătate. Ultima dată fusese internat în spital acum două săptămâni. Fusese adus la Spitalul Clinic de Urgență Arad. Era în comă, intubate și ventilat mecanic.

Ionuţ Popa a suferit, pe 9 iunie, un stop cardio-respirator. Fostul tehnician al echipei UTA Arad a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde medicii au reuşit să îl resusciteze.

Problemele experimentatului tehnician au început în sezonul precedent, când a fost nevoit să se retragă de pe banca tehnică a echipei UTA. Atunci, i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate.

Ultimul meci condus din postura de antrenor a fost pe 9 martie 2019, o victorie cu 2-1 a UTA-ei, împotriva fostei sale echipe, ACS Poli Timişoara. În cariera de antrenor, Ionuț Popa le-a pregătit pe FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara.