Crunta veste a fost postată de către fiul interpretului, Ionuț Bălășoiu, în data de 21.04.2020. Acesta face un apel la intimitate, fiindu-i necesară pentru a pregăti toate aspectele necesare înmormântării.

„Din pacate tatal meu a incetat din viata in aceasta dimineata, in urma atacului vascular suferit saptamana trecuta! Va rog din suflet sa imi respectati intimitatea si sa imi dati voie sa pregatesc toate aspectele necesare inmormantarii! Va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru faptul ca v-ati rugat pentru el!”, a transmis fiul artistului pe Facebook.

Rezultatul testelor

La scurt timp după confirmarea cruntului diagnostic, interpretul de muzică populară a suferit un atac vascular cerebral. Când fiul său a postat următorul mesaj, artistul se afla în comă la spital.

„Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionuţ Bălăşoiu când a aflat diagnosticul tatălui său.