Doliu în PSD! George Daniel Iancu a murit

Doliu în PSD! Unul dintre cei mai importanți oameni ai PSD-ului, din județul Olt, a murit. George Daniel Iancu, primarul comunei Valea Mare, s-a stins după grave probleme de sănătate, la doar 45 de ani

Vestea devastatoare a venit în cursul serii de luni, 2 octombrie 2023. George Daniel Iancu avea doar 45 de ani.

Defunctul se afla la al doilea mandat în fruntea Primăriei Valea Mare, din județul Olt. El câștigase alegerile locale în anul 2016 din partea PSD.

Deși primarul se confrunta cu probleme de sănătate, vestea decesului său, la doar 45 de ani, este neașteptată pentru foarte multă lume. El a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internat.

„În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace. Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi, ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… Un lider. Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu! Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani! Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare!” este unul dintre primele mesaje de condoleanțe postate pe rețelele de socializare.

Rețelele au fost asaltate de mesaje

O altă postare, dintr-un grup al comunității Valea Mare, a adunat zeci de mesaje de condoleanțe, după trecerea în neființă a primarului.

Alexandru Berechet, viceprimar al municipiului Slatina, a postat și el un mesaj de condoleanțe pe grupul de pe pagina de socializare al comunității: „Condoleanțe! Acum este cel mai important moment sa demonstram ca suntem o familie!”.

„Dumnezeu să-l ierte și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Păcat, era un om bun, bine crescut și respectuos! Familiei multă putere să treacă peste acest necaz!”

”Mare păcat… Un om deosebit. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!’”

Sunt alte două mesaje transmise de cei care l-au cunoscut pe primarul localității Valea Mare, fratele deputatului PSD de Olt Marius Iancu. Un mesaj de condoleanțe a fost dat și de reprezentanții organizației PSD Olt.

„Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!”.