Doliu în România! Gelu Gheorghe Chelu s-a stins din viață

Doliu în presa națională! Gelu Gheorghe Chelu s-a stins din viață vineri, 11 august 2023, la doar 48 de ani, după ce a stat mai multe zile în comă indusă.

El a fost internat recent la Spitalul Floreasca din Capitală pentru o intervenție chirurgicală ce trebuia sa aibă loc sâmbătă, 12 august 2023, dar, în cursul serii, a suferit un stop cardio-respirator.

SURSA FOTO: Facebook, Gelu Gheorghe Chelu

O mulțime de oameni regretă decesul lui Gelu Gheorghe Chelu

Întrucât s-a dedicat trup și suflet meseriei de jurnalist, acesta a câștigat simpatia vedetelor din România și respectul altor jurnaliști. La auzul cumplitei vești, mai multe persoane i-au adus un ultim omagiu prin intermediul rețelelor sociale:

„Un prieten drag și un om care m-a susținut tot timpul încă de la Megastar, s-a stins… (…) Gelu Gheorghe Chelu nu mai e și nu-mi vine să cred…  Gelu, prieten drag, un om minunat cu un suflet imens și o iubire infinită pentru artiști, azi nu mai e… Dumnezeu alege doar oamenii buni… drum lin printre stele… Nu am cuvinte… sincere condoleanțe familiei și celor apropiați lui…”

„Dumnezeu să vă odihnească în pace! A fost un privilegiu faptul că v-am cunoscut!”

„Drum bun spre o lume mult mai bună Gelu Gheorghe Chelu, a fost o placere sa te cunosc la evenimentul lui Alexandra Stan, mare păcat de pierderea ta de azi lumea mondena si presa este mai saraca fara tine, Rip.”

„Sunt în soc!!! Nu îmi vine sa cred… Iti mulțumesc pentru prietenie și ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare dacă necondiționat. Ramai cu bine prieten drag Gelu Gheorghe Chelu! Atat de socata sunt de nu îmi revin, speram ca voi primi vestea cea buna zilele astea, din păcate nu… Nu te vom uita!”

„Drum lin, Gelu Gheorghe Chelu! Mulțumesc pentru prietenia ta, pentru sfaturile de cariera, de viața… Lumea mondena este goala fără tine! Ai fost jurnalist de meserie, dar sufletul tău era de artist! Mereu ai apreciat arta, frumosul și ca drept dovada avem cele mai frumoase materiale împreună! Ai lăsat lucruri frumoase în urma, ai lăsat arta, ai lăsat prietenie! Îți mulțumesc și tare mi-as dori sa corectam si textul asta! Mai ales asta… să fie o știre falsă!”