Doliu în televiziune! Emily Morgan s-a stins din viață

Doliu în televiziune! Emily Morgan, celebra jurnalistă de la ITV News, s-a stins din viață la doar 45 de ani. Aceasta a decedat vineri, 26 mai 2023, din cauza cancerului pulmonar.

Nefericitul anunț a fost făcut duminică, 28 mai 2023, de către postul de televiziune unde a lucrat peste două decenii.

Sursă: Facebook, Lancs Live

Despre Emily Morgan

Emily Morgan și-a început activitatea la ITV News ca producător și a lucrat la Westminster timp de cinci ani, înainte de a deveni reporter și de a avansa în mai multe funcții, inclusiv în cea de corespondent pentru Țara Galilor și vestul Angliei, corespondent politic și editor de sănătate. Ea a fost promovată recent la funcția de redactor de sănătate și știință și era încântată de noua provocare.

În calitate de redactor de sănătate, Emily Morgan a condus reportajele despre coronavirus de la ITV News, relatând din prima linie a spitalelor pe toată durata pandemiei. Ea a realizat mai multe investigații jurnalistice despre prejudecățile rasiale și Long Covid.

Deși era mândră de munca ei, cea mai mare sursă de mândrie a fost familia ei. În trecut, ea le-a spus colegilor ei vrea să fie amintită ca mamă, soție, soră, fiică și prietenă, ci nu ca jurnalistă.

„Acestea sunt lucrurile care contează”, zicea ea.

Nume mari din lumea presei regretă decesul ei

„Suntem profund întristați de moartea remarcabilei noastre colege, Emily Morgan. Emily nu a fost doar o jurnalistă incredibil de talentată, ci și un membru foarte iubit al redacției ITV Newsroom, iar absența ei va fi profund resimțită de toți cei care au cunoscut-o.

Reportajul ei a fost esențial în expunerea presiunii și a presiunii imense la care erau supuși lucrătorii NHS, iar ea a devenit o voce de încredere pentru public în timpul unei perioade fără precedent. Pasiunea lui Emily pentru acest rol a fost evidentă în tot ceea ce a făcut, iar munca ei a fost o reamintire constantă a motivelor pentru care jurnalismul contează.

Dedicarea ei pentru informarea și educarea telespectatorilor noștri va continua să îi inspire pe toți cei care au avut privilegiul de a lucra alături de ea. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Emily. Emily era mândră să fie jurnalistă, dar era și mai mândră de familia ei. Ea îi adora. Le transmitem dragostea și sprijinul nostru în aceste momente inimaginabil de dificile”, a declarat editorul de știri al ITV, Andrew Dagnell.

„Emily a jucat un rol esențial în cadrul ITV News timp de mulți ani, iar talentul ei excepțional, angajamentul său de neclintit față de echipă și abordarea plină de compasiune au fost evidente pentru noi toți”, a spus, la rândul său, director executiv al ITN, Rachel Corp.

„Reportajele ei exemplare pe parcursul pandemiei Covid a fost un serviciu public vital – ajutând la menținerea oamenilor în siguranță. Gândurile mele sunt alături de familia și prietenii ei în aceste momente”, a scris secretar de stat al Ministerului Sănătății din Marea Britanie, Steve Barclay, pe contul său de Twitter.