Este vorba despre șeful Poliției Șimian din județul Mehedinți. Acesta a decedat după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Tragicul anunț a fost făcut pe Facebook de autoritățile județene și de reprezentanții Primăriei Șimian. Totodată, aceștia au transmis condoleanțe familiei.

Potrivit sursei citate, șeful Poliției Șimian din județul Mehedinți a murit la vârsta de 53 de ani. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Autoritățile județene s-au declarat și ele neputincioase în această tragedie.

”O pierdere nefirească”

”O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți și întreg județul. Vestea că șeful Poliției Șimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viață la vârsta de 53 de ani, ne arată cât de vulnerabili suntem în fața virusului!

Cei care l-am cunoscut știm că era un om puternic care și-a pus cariera în slujba mehedințenilor și a îndeplinit misiunea de polițist cu demnitate și succes!

Transmit condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți!”, scrie pe pagina de Facebook a lui Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Totodată, și colegii polițistului, dar și reprezentanții Primăriei au transmis condoleanțe familiei îndurerate.