Regizorul Jaime Osorio Márquez, cunoscut pentru crearea primului serial columbian pentru HBO Max: „A Thousand Fangs” („Mil Colmillos”), a ales să sfârșească la doar 46 de ani prin sinucidere asistată. Teribilul incident a avut loc vineri în Columbia, conform news.ro.

Jaime Osorio Márquez, răpus de cancer, a ales eutanasia

Acesta suferea de afecțiuni medicale grave. Reușise să invingă un cancer agresiv la rinichi în 2009, dar boala cruntă s-a întors în 2012.

Durerea puternică şi intoleranţa crescută la medicamente l-au împins pe tânărul regizor să-şi încheie viaţa înainte ca sănătatea să i se deterioreze complet şi să devină o povară pentru familia sa, a explicat colegul său de producţie Federico Duran de la Rhayuela Films, care a fost difuzor pentru „A Thousand Fangs”.

Cine a fost Jaime Osorio Márquez

Jaime Osorio Márquez s-a născut la Cali, Columbia, Osorio. Acesta a studiat la Universitatea din Rennes, Franţa și a început să regizeze reclame pentru companii importante la întoarcerea în ţara natală.

De asemenea, el a câştigat diverse premii, inclusiv două Cannes Silver Lion şi un Cannes Golden Lion.

Jaime Osorio Márquez a scris şi regizat filmul său de debut „The Squad” în 2011, care a fost produs de Rhayuela Films împreună cu Alta Films din Spania şi Sudestada Cine, Argentina.

SURSĂ: news.ro

Din fericire pentru lumea cinematografică, recent, un alt regizor celebru a decedat. Acesta a fost creatorul unor filme celebre, urmărite de milioane de oameni. Avea doar 58 de ani când s-a stins din viață.

Regizorul „Big Little Lies” a decedat în condiții misterioase

Regizorul canadian Jean-Marc Vallée a murit în Quebec City la onorabila vârsta de 58 de ani, momentan, cauza morţii sale nu este cunoscută. Acesta a fost cunoscut și apreciat pentru creațiile sale cinematografice „Dallas Buyers Club” și „Big Little Lies”.

Mesaj emoționant pentru Jean-Marc Vallee

Nathan Ross, partenerul său de producţie, a avut o declarație impresionantă. El a spus că Jean-Marc reprezenta creativitatea, autenticul şi încerca lucruri diferite.

„A fost un artist adevărat şi generos, un tip iubitor. Toţi cei care au lucrat cu el au putut vedea talentul şi viziunea de care a dat dovadă. A fost un prieten, partener creativ şi un frate mai mare pentru mine. I se va simţi lipsa, dar este mângâietor ştiind că stilul său frumos şi munca sa de impact pe care le-a împărtăşit lumii vor dăinui”, a spus Nathan Ross, conform variety.com.

Jean-Marc Vallee arrives at the Los Angeles premiere of „Sharp Objects” at the Cinerama Dome on Tuesday, June 26, 2018. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)