Doliu în lumea sportului! Un cunoscut comentator sportiv s-a stins din viață. Vestea terifiantă a șocat jurnaliștii presei sportive, jucătorii și admiratorii regretatului om.

Comentatorul italian Giampiero Galeazzi a decedat. Italia a pierdut unul dintre cei apreciați oameni din țară din acest domeniu. Acesta a murit, vineri, la onorabila vârstă de 75 de ani. Sfârșitul său nu a fost unul lin, ci a reprezentat o luptă cu o grea suferință, conform declarațiilor făcute de familia sa, potrivit ANSA.

Despre Giampiero Galeazzi

Printre realizările profesionale ale răposatului comentator italian se numără un interviu cu Diego Armando Maradona în vestiarul echipei Napoli. Dialogul dintre cei doi a avut loc la scurt timp după ce echipa de fotbal a câștigat primul său titlu de campioană din istorie. Giampiero Galeazzi a activat la celebrul post RAI.

Această pierdere  nu este singura pe care comunitatea sportivă o are de acceptat. Recent, tristețea a pus stăpânire și pe clubul de fotbal Newcastle United.

Doliu la Newcastle United

Lumea fotbalului primește lovitură după lovitură! Un nume de legendă a încetat din viaţă, la vârsta de 79 de ani. Este vorba despre Malcolm Dix, unul dintre cei care şi-a pus cu adevărat amprenta asupra istoriei clubului Newcastle United. Malcolm Dix era vicepreședinte al clubului de fotbal din Premier League şi este văzut de mulţi ca părintele Newcastle din era modernă.

El a murit la vârsta de 79 de ani, după o scurtă suferinţă. Malcolm Dix a fost unul dintre cei mai iubiţi oficiali din istoria Newcastle United, echipă fondată în anul 1892. Sub conducerea sa, clubul englez a cunoscut una dintre cele mai bune perioade ale sale. Dix a contribuit la preluarea clubului de către John Hall, sosirea lui Kevin Keegan și culminată cu generația “The Entertainers”, cea care a luat pe sus Premier League la mijlocul anilor ’90, notează realitateasportiva.net.

„Am fost întristați să aflăm de decesul vicepreședintelui pe viață al NUFC, Malcolm Dix, ce a avut loc astăzi. Gândurile tuturor celor de la Newcastle United sunt alături de familia și prietenii lui Malcolm”, este mesajul postat miercuri, 10 noiembrie, pe contul de Twitter al clubului de fotbal.