Jocheul australian Dean Holland s-a stins din viață luni, pe 24 aprilie, din cauza rănilor suferite după ce a căzut de pe cal în timpul unei curse la hipodromul Donald din Victoria, a anunțat Racing Victoria într-un comunicat.

A murit Dean Holland, fiul fostului jocheu Darren Holland

„Holland a fost unul dintre cei doi călăreţi căzuţi de pe calul lor în cursa de deschidere. El a fost imediat asistat de paramedicii de pe hipodrom, însă nu a putut fi salvat din cauza naturii rănilor sale”, a transmis Racing Victoria într-un comunicat.

În incident a mai fost implicat un jocheu, care însă nu a suferit răni grave. De asemenea, niciunul dintre cai nu au fost răniți.

„Jocheul Alana Kelly, celălalt călăreţ care a căzut în incident, nu are răni grave. Niciunul din cai, Headingley şi Time To Rumble, nu au fost răniţi.”, se mai arată în comunicat.

Luna trecută, fiul fostului jocheu Darren Holland câștigase Newmarket Handicap. În 2015 și 2019, a câștigat Adelaide Cup.

În ultimii 180 de ani, în Australia au murit peste 870 de jochei din cauza rănilor suferite în urma căzăturilor de pe cai.

S-a stins din viață și Len Goodman

Vă reamintim că pe 22 aprilie, dansatorul englez Len Goodman s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul osos. Mâine, ar fi împlinit 79 de ani.

Len Goodman a murit sâmbătă seara, pe data de 22 aprilie întru-un ospiciu din Tunbridge Wells, relatează Daily Mail.

„Pot confirma că a murit în liniște, în weekend, înconjurat de familia sa”, a declarat purtătoarea de cuvânt a dansatorului pentru Mail Online.

Len Goodman a fost un celebru dansator englez, profesor de dans, precum și jurat în competiții de specialitate. A fost însurat de două ori. Prima căsnicie, cu Cherry Kingston, a durat din 1972 până în 1987, iar cea de-a doua soție, Sue Goodman, i-a fost alături din 2012.

S-a stins și Allu Arjun

Aceasta nu este singura pierdere suferită recent de lumea artistică. Actorul indian Allu Arjun, în vârstă de 52 de ani, a murit, zilele trecute, în urma unui stop cardiac. Regizorul Anand Ravi a apelat la rețelele de socializare pentru a anunța vestea decesului său prematur, care i-a șocat pe cei din industria filmului și pe fanii săi.