Doliu imens după ce luni, 1 februarie, a murit Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe celebrul Screech, din “Salvaţi de clopoţel”.  Acesta avea doar 44 de ani și recent fusese diagnosticat cu cancer.

Doliu în lumea filmului după ce a murit Screetch, din Salvați de clopoțel

Dustin Diamond, actorul american cunoscut din serialul “Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell), a murit, luni, la vârsta de 44 de ani, scrie TMZ. Actorul care l-a interpretat pe Samuel “Screech” Powers în popularul serial din anii 1990, difuzat și în România, fusese diagnosticat recent cu cancer la plămâni în fază terminală.

Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond a declarat pentru publicația The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, însă a amânat vizita la doctor de teamă că cineva îl va fotografia și va pune fotografia pe internet. Dustin Diamond a fost spitalizat la jumătatea lunii ianuarie, cu dureri în tot corpul și a fost supus primului ciclu de chimioterapie.

Starea actorului s-a înrăutăți subit

Starea actorului s-a înrăutățit în ultima săptămână și a fost deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire, într-o încercare a rudelor de a-l transfera la un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal.

Serialul “Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor. Diamond şi-a reluat rolul în continuările “Saved by the Bell: The New Class” şi “Saved by the Bell: The College Years” Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Doliu imens în lumea filmului! A murit subit, la 44 de ani! O țară întreagă a îndrăgit serialul în care a jucat

Imaginile care l-au făcut faimos

Serialul a avut un succes enorm și în România post-comunistă, fiind extrem de vizionat, în special de tineri.