Doliu în România! A murit un medic foarte apreciat din țară. Și-a dat ultima suflare la ATI

Medicul respectiv, un om care a ajuns să fie cunoscut drept îngerul SAJ Brașov mulțumită dedicației pentru meseria sa, a murit în ziua de marți, 2 noiembrie din cauza unei boli incurabile.

Amintim că Nicolae Olteanu a devenit cunoscut în mediul online anul trecut, când s-a întors din ultima sa cursă, înainte de a ieși la pensie. Colegii i-au pregătit o surpriză, mulțumindu-i pentru lecțiile de viață pe care le-a dat de-a lungul timpului. Astfel, momentul a fost imortalizat.

Colegii sunt în doliu profund din cauza pierderii

„Astăzi plângem trecerea în veşnicie a unui om care a iubit viața și a iubit oamenii – Doctorul Olteanu Nicolae! De acum, se va afla numai în inimile noastre, singurul loc pe care nu-l va părăsi niciodată. Odihnească-se în pace!

Având o carieră medicală de 35 ani, debutând ca Medic de Familie și ulterior dedicat vocației de salvator, a devenit medic specialist în Medicină de Urgență și a activat 28 de ani în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Brașov , fiind numit director în perioada 01.03.1998 – 01.06.2002 când a renunțat la funcție pentru a-și urma pasiunea profesională – urgența medicală!

În 21.05.2020 a plecat în misiune pentru ultima dată ocazie cu care, cu multe emoții i-am urat să se bucure de pensia binemeritată. Și-a păstrat până în ultima clipă deplina luciditate și o mare demnitate. Din păcate ieri seară dr. Olteanu Florin Nicolae s-a stins…

Prin activitatea și atitudinea domniei Sale a reușit să modeleze și să inspire personalul, colegii de breaslă, societatea civilă și nu în ultimul rând pacienții, fapt pentru care tuturor o să ne lipseasca.

Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria fata de pacienti, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui – multe vieți salvate! Vă mulțumim dr. Olteanu!”, a transmis SAJ Brașov pe Facebook.