Doliu în lumea sportului! O jucătoare renumită a murit la doar 26 de ani. A fost o sursă de inspirație

Clubul de rugby Stirling County a transmis că jucătoarea cunoscută sub porecla de „Shibby” a bifat 19 selecții pentru Scoția între 2018 și 2021 și a debutat la nivel internațional împotriva Țării Galilor în timpul ediției din 2018 a turneului celor Șase Națiuni, potrivit cnn.com

De asemenea, Siobhan Cattigan a făcut parte din lotul Scoției în cadrul turneului din Africa de Sud un an mai târziu și și-a reprezentat din nou țara la Six Nations în 2020.

Siobhan Cattigan a fost titulară în toate cele trei meciuri ale Scoției din cele Șase Națiuni din 2021 împotriva Angliei, Italiei și Țării Galilor

Totodată, regretata jucătoare de rugby a fost în aprilie titulară în toate cele trei meciuri ale Scoției din cele Șase Națiuni din 2021 împotriva Angliei, Italiei și Țării Galilor. Cea mai recentă apariție internațională a ei a avut loc în timpul preliminariilor pentru Cupa Mondială de Rugby din 2021, când a intrat ca rezervă în victoria împotriva Spaniei.

Departe de rugby, Cattigan a studiat criminologie și sociologie la Universitatea din Stirling, înainte de a obține ulterior un masterat în psihologie sportivă, conform sursei menționate. În urma decesului, clubul de rugby Stirling County a explicat că Siobhan Cattigan a fost esențială pentru dezvoltarea rugby-ului feminin în cadrul clubului și a fost o adevărată „sursă de inspirație pentru fetele din secția de tineret”.

„Siobhan Cattigan a fost esențială pentru dezvoltarea rugby-ului feminin în cadrul clubului și a fost o sursă de inspirație pentru fetele din secția de tineret”, este scris în comunicatul clubului de rugby Stirling County.

„Sunt profund întristat să aud de moartea tragică a internaționalei scoțiene Siobhan Cattigan. A fost o jucătoare bună și o sursă de inspirație pentru mulți”, a transmis președintele World Rugby și fostul căpitan al Angliei, Bill Beaumont.