Medicul Virgiliu Cîrlan s-a stins din viață

Din nefericire, lumea medicinei din România a pierdut un alt nume important. Virgiliu Cîrlan, medic primar chirurg, a decedat recent la doar 63 de ani.

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a făcut tragicul anunț pe pagina oficială de Facebook.

Virgiliu Cîrlan s-a născut pe 21 mai 1959 în județul Hunedoara. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Iului Hațieganu” din Cluj-Napoca. Apoi a profesat ca medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Zalău și Spitalul Călan.

Abia în anul 1992, acesta a profesat ca medic chirurg la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De-a lungul timpului, acesta a ocupat diferite funcții administrative, precum medic șef de secție, director medical și coordonatorul Blocului Operator Chirurgie.

„Simțul umorului, demnitatea, profesionalismul și disponibilitatea extraordinară l-au recomandat întotdeauna pe acest om, doctor și prieten minunat.

Ne alăturăm, cu multă compasiune, în aceste momente de grea încercare, familiei îndoliate. Respect și amintire luminoasă celui care a fost Doctor Cîrlan Virgiliu, medic primar chirurg. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a fost mesajul emoționant postat de conducerea Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara pe rețelele sociale.

Amintim faptul că România a pierdut recent un alt medic important. Este vorba despre Marinela Ecea.

Marinela Ecea s-a stins din viață joia trecută

Aceasta a lucrat la Aria Clinic & Recuperare, fiind specializată în medicina muncii. Colegii ei au transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, joi după-amiaza, ziua în care aceasta s-a stins din viață.

„Anunțăm cu multă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna Dr. Marinela Ecea. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă amintirea unui om minunat, a unui medic desăvârșit, care va rămâne mereu în gândurile noastre.

Ne va lipsi mult Marinela, omul cald și echilibrat, colega adevărată, mereu un sprijin pentru noi toți, prietena cu zâmbet blând și vorbe bune. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris joi clinica medicală la care Marinela Ecea lucra anterior.

Sursă: Facebook Aria Clinic & Recuperare