Doliu uriaș în lumea filmului! Un cunoscut actor s-a stins din viață. Suferea de o boala cruntă

Cunoscutul actor Karibi Fubara s-a stins din viață miercuri, 15 decembrie, din cauza unei boli crunte de care suferea. În anul 2020, acesta a fost diagnosticat cu cancer de rinichi.

Sora, Stella Fubara, este cea care a făcut tragicul anunț, adăugând că este devastată de cele întâmplate. Cu toate acestea, sora actorului spune că Karibi Fubara a trăit pe deplin.

„Fratele meu Kabiri Fubara a plecat în ceruri. Sunt devastată dar nu fără speranță. A trăit pe deplin și cu bucurie. A lăsat o mare lucrare”, a scris aceasta pe Twitter.

De-a lungul timpului, Karibi Fubara a jucat în mai multe producții Nollywood (aşa cum este cunoscută industria de film din Nigeria), precum “Smart Money Woman”, “Castle and Castle”, “Quam’s money”, “Royal Hibiscus Hotel” și “Before 30”.

Înainte cu un an să descopere că are cancer de rinichi, actorul Karibi Fubara s-a căsătorit cu Yolanda Okereke.

Actorul Jason Hitch s-a stins și el

A murit celebrul actor Jason Hitch. Acesta era infectat cu COVID-19 și a suferit mai multe complicații. Jason Hitch a devenit supercunoscut după ce a jucat în ”90 Day Fiancé”. El s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani în urma unor complicații cauzate de infecția cu Covid-19.

Tragicul anunț a fost făcut chiar de sora lui. Potrivit primelor informații, Hitch a murit, marți, într-un spital din Florida. Sora sa a stat alături de celebrul actor până în ultimul moment.

Sora actorului (Shannon) a mărturisit că fratele ei a murit din cauza unor complicații cauzate de Covid-19 și nu știe să fi avut și alte probleme de sănătate care ar fi putut să-i înrăutățească starea. Actorul nu era vaccinat împotriva virusului.

Jason Hitch a devenit cunoscut după ce a jucat în sezonul doi al emisiunii ”90 Day Fiancé” în 2014 și a fost căsătorit cu brazilianca Cássia Tavares, însă mariajul dintre cei doi nu a durat mult, iar în anul 2017 au depus actele de divorț, potrivit tmz.com