Maria Cârneci este în doliu! Fratele ei a murit marți, 28 noiembrie

Maria Cârneci este în doliu! Fratele ei a murit marți, 28 noiembrie 2023. Totuși, artista de muzică populară a simțit nevoia să-și împărtășească suferința cu admiratorii ei abia joi, 30 noiembrie 2023.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!!

Drum lin spre îngeri frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uita niciodată! Sora mai mică, Maria”, a scris ea, joi, pe contul ei de Facebook.

În doar câteva ore, peste o mie de oameni i-au transmis condoleanțe. „Condoleanțe! E ff dureros… Dumnezeu sa-i odihnească sufletul!” / „Dumnezeu sa l odihneasca! Sincere condoleante, Maria!” / „Bunul dumnezeu SA l odihneasca” / „Odihna vesnica fratelui d-voastra !”/  „Condoleante!” / „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” / „Odihnă veșnică alături de îngeri!!!” / „Condoleanțe! Când îți moare cineva drag , o bucățică din suflet sa rupt ! Drum lin ,sus printre îngeri !” / „Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l ierte iar voi sa trăiți și să-l pomeniți Va dorim multa sănătate și putere sa puteți trece peste aceasta despărțire de scumpul tău frățior.” / „Condoleanțe iubita doamna odihna veșnică la ceruri.”

Cântăreaţa de muzică populară, doliu îndelungat după soțul ei

Vă amintim că, în urmă cu patru ani, Maria Cârneci a mai pierdut un om important din viața ei. În anul 2019, soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins din viață. Sâmbătă, 25 noiembrie 2023, s-au împlinit cinci ani de când este văduvă.

Romulus Petrescu a murit la doar 65 de ani. A fost înmormântat la Cimitirul „Sfântul Ilie Tesviteanul” din București. Soția sa abia a putut să meargă pe lângă mormântul său din cauza durerii. Cei doi au petrecut împreună peste 30 de ani. Romulus Petrescu a murit din cauza unei boli grele. A avut cancer la colon.

Maria Cârneci s-a considerat mereu o femeie norocoasă pentru că soțul ei o iubea necondiționat și o sprijinea în cariera muzicală.

Iată ce mesaj posta artista pe contul său de socializare în noiembrie 2020.

În anul 2020, a simțit nevoia să-și ascundă durerea de pe chip. Deși încă mai suferea, la acea vreme, după soțul ei, din respect pentru publicul ei, și-a făcut câteva retușuri la nivelul feței. Nu a vrut ca tristețea să-i umbrească chipul atunci când este pe scenă.

A fost supusă unor proceduri noninvazive pentru a scăpa de riduri. Mai exact: injecții cu botox și cu acid hialuronic.

„Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public”, a scris ea pe rețelele sociale la acea vreme.