Potrivit unui comunicat al regiei, cei doi directori vor fi cercetaţi disciplinar. Conducerea RATB îi acuză pe aceştia că nu au luat măsuri în conformitate cu prevederile Planului de Deszăpezire din iarna 2010-2011, nu au suplimentat adecvat cu autobuze pe perioada în care tramvaiele de pe linia 41 nu au circulat, astfel încât să asigure transportul tuturor călătorilor, de lipsa unor măsuri pentru deblocarea situaţiei şi că nu au luat în considerare avertizările transmise de directorul general marţi şi cele privind condiţiile meteo.
Atribuţiile celor doi directori au fost preluate de doi şefi serviciu.
Nici până la această oră circulaţia nu a fost reluată, RATB susţinând că se impune de urgenţă reluarea circulaţiei pe linia 41, inclusiv pe perioada nopţii. Circulaţia tramvaielor 41 a fost întreruptă, miercuri dimineaţa, la ora 6.15, din cauza depunerilor de gheaţă pe firul de contact, în zona Ciurel spre sensul Piaţa Presei Libere.
Pentru preluarea călătorilor din zonă a fost înfiinţată linia de autobuze 641, care circulă pe întreg traseul liniei 41, în ambele sensuri, de la Ghencea până la Piaţa Presei Libere. RATB a scos în trafic pe acest traseu 14 autobuze, dar dacă numărul călătorilor va creşte, regia va suplimenta numărul autobuzelor.
Sursa: Agerpres