Compania municipală Termoenergetica București îi sfătuiește pe cei care au probleme cu furnizarea agentului termic și care nu se regăsesc în listă publicată să sune la dispeceratele de sector sau la linia Telverde, pentru sesiza defecțiunea.

Lista publicată de Termoenergetica poate fi consultată Aici.

După ce imobilele au rămas fără apă caldă și căldură în plină iarnă, Termoenergetica și ELCEN au anunțat lucrări de mentenanță.

Sistemul de termoficare din Capitală

Sute de imobile din București sunt afectate de furnizarea deficitară a agentului termic , după cum informează compania Termoenergetica. De asemenea, sunt cazuri când furnizarea apei calde și căldurii a fost sistată complet din cauza avariilor din sistem.

Furnizarea agentului termic este deficitară în sute de imobile din Capitală, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Companiei Termoenergetica, după cum transmite Agerpres.

În marea majoritate a cazurilor, alimentarea deficitară este determinată de parametrii insuficienţi de furnizare a agentului termic.

În plus, în Sectorul 2, furnizarea apei calde şi a căldurii au fost oprite la mai multe blocuri de pe Bd. Chişinău, str. Diham, str. Pescăruşului, Aleea Codlea, str. Cernăuţi, str. Carei, Bd. Basarabiei, în urma unor avarii la reţeaua primară.

În Sectorul 3, furnizarea apei calde şi a căldurii este deficitară, din cauza parametrilor insuficienţi CET Sud. În plus, tot în Sectorul 3, din cauza unei avarii a fost oprită furnizarea apei calde şi a căldurii la blocuri de pe Intrarea Părului, Intrarea Complexului, str. Papiu Ilarian.

Mai multe blocuri de pe Şoseaua Berceni au rămas fără apă caldă şi căldură, în urma unei avarii care ar urma să fie remediată în cursul nopţii de joi spre vineri. Altă avarie a dus la întreruperea încălzirii pe str. Dunăvăţ, Şos. Sălaj, str. Teliţa, Aleea Pricopani (Sectorul 5).

Potrivit unei statistici realizate de către Termoenergetica, în cursul zilei de marţi, furnizarea serviciului de termoficare a fost oprită, pe diferite intervale, pentru 164 de blocuri, iar 357 de puncte termice sau module termice au avut o funcţionare deficitară.