Marian Neacșu, fost secretar general al PSD, a fost chemat la DNA pentru a fi audiat. El a plecat de lângă Liviu Dragnea și i s-a alăturat lui Victor Ponta, la Pro România. Neacșu a susținut că a fost chemat în calitate de martor. ”Sunt martor într-un dosar din anul 2019”, a spus Neacșu, la intrare. În acest moment, fostul lider PSD este responsabil să coordoneze campania Pro Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Deloc întâmplător, audierea fostului secretar al PSD vine la doar o zi după ce procurorii anticorupție l-au chemat și pe trezorierul PSD, Mircea Drăghici. Acesta a fost, în final, sub urmărire penală pentru că şi-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţiile acordate pentru PSD, pe care i-a folosit pentru plata unui imobil. Într-un comunicat remis de DNA, Mircea Drăghici și-ar fi însușit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.
Documentul avea „un caracter simulat” pentru a-i permite lui Drăghici să folosească banii din subvenții în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parțială în proporție de peste 2/3 a unui imobil.