Și a doua căsnicie se pare că a fost una cu ghinion pentru Marian Drăgulescu. Sportivul a divorțat de soția sa, Corina, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente din ultimii ani.

”Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat multe împreună, dar nu a fost să fie”, s-a limitat să spună la Antena Stars sportivul care a scris istorie în gimnastica mondială.

Marian și Corina Drăgulescu au trecut prin mai multe momente dificile de-a lungul relației. Aceștia au recunoscut într-o emisiune tv chiar faptul că au aplelat și la serviciile unui psiholog și au încercat să facă terapie de cuplu. Totul în zadar însă. Cei doi au mai afirmat în trecut chiar faptul că au vrut de mai multe ori să divorțeze, dar de fiecare dată au făcut cale întoarsă de la biroul notarial.

”Noi am fost de multe ori până la notar, dar am întors mașina de fiecare dată. Trăim totul la intensitate, ne enervăm, ne acuzăm reciproc că ne pitim unul altuia actele și în 10 minute ne calmăm„, povestea Corina la emisiunea lui Dan Capatos.

Marian Drăgulescu a mai fost o dată căsătorit. Cu fosta sa soție de care a divorțat, sportivul are doi copii.