Potrivit BMW Group România, aceste vehicule rulate au o vechime cuprinsă între şase luni şi cinci ani, între 6.000 şi 120.000 de km, iar standardul de calitate este asigurat printr-o serie de programe şi servicii care includ garanţie completă de 24 de luni, pachete de service, verificarea istoricului maşinii. Oferta este prezentată integral pe site-ul dedicat: www.bmw-premiumselection.ro.

‘Un client trebuie să aibă la fel de multă încredere într-un automobil BMW Premium Selection, ca la achiziţia unui automobil nou. Avem în spate nu promisiuni, ci servicii concrete, fără precedent pe piaţa din România,’ a afirmat Alexandru Dobre, manager de vânzări BMW Premium Selection.

Unic pentru piaţa din România, compania oferă cea mai mare perioadă de garanţie completă pentru automobile rulate – 24 luni. Aceasta este completată de lucrări de mentenanţă gratuite pentru primele 12 luni sau 10.000 km şi de serviciul de asistenţă rutieră gratuită non-stop.

Toate automobilele BMW Premium Selection beneficiază de o verificare a tuturor componentelor, de la motor şi trenul de rulare, la cele mai mici detalii, precum operarea torpedoului. BMW Premium Selection completează aceste servici cu oferte de buy-back şi trade-in, precum şi o ofertă de leasing specială prin BMW Financial Services cu perioada de finanţare de până la cinci ani.

‘Prin acest proiect ne adresăm clienţilor de modele second hand care efectuează tranzacţii one to one. Este o piaţă cu un potenţial important, numai în perioada ianuarie-aprilie înregistrându-se peste 5.800 de tranzacţii de modele BMW,’ a declarat Alexandru Dobre.

Lansarea BMW Premium Selection în România va include acţiuni speciale, cum ar fi un proiect special pe pagina de Facebook BMW România. De asemenea este în lucru şi o aplicaţie pentru iPhone care v-a permite realizarea de căutari complete în stocul BMW pe telefonul mobil.

SURSA: Agerpres