Cristina Staiculescu se alătura Vodafone România de la Citi România, unde a fost Director de Comunicare din 2008, fiind responsabilă de comunicarea externă şi internă, de relaţiile cu presa şi proiectele de responsabilitatea socială corporativă.

Cu 12 ani de experienţa în comunicare şi în poziţii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activităţile Vodafone de Relaţii Publice şi Comunicare Externă şi va ajuta la consolidarea reputaţiei companiei şi a brand-ului în piaţă, atât prin intermediul canalelor de media tradiţionale, cât şi al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activităţile de Responsabilitate Corporativă.

Anterior în cariera sa, Cristina Staiculescu a ocupat timp de cinci ani funcţia de Director de Comunicare şi Relatii Internationale al Televiziunii Române (TVR), fiind responsabilă pentru consolidarea reputaţiei instituţiei, printr-o comunicare eficientă.

Cristina Staiculescu este licentiaţă în Drept şi Relaţii Internaţionale şi are un Master în Comunicare şi PR. De asemenea, ea este trainer Process Communication Model.