Omul de afaceri Remus Rădoi a povestit pentru Capital în urmă cu mai mult timp că unul dintre fii lui Gheorghe Dincă ar fi violat o fată. Un dosar penal s-ar fi deschis la Parchetul Caracal, dar acesta a fost închis, nu se știe cum și de ce. Afaceristul s-a interesat acum din nou și a aflat că acest caz a fost uitat practic cu intenție. Dosarul a fost așadar închis.

În mod normal, o astfel de infracțiune ar fi trebuit anchetată cu multă atenție, iar fiul lui Gheorghe Dincă nu ar fi putut scăpa fără închisoare, însă acesta nu a ajuns nici măcar în fața judecătorilor.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă pentru Adevărul, un vecin, care este astăzi în prezent martor în cazul Caracal.

Alexandru Cumpănașu l-a acuzat și el pe Gheorghe Dincă în urmă cu ceva timp că ar fi avut o relație amoroasă cu o judecătoare și că ar fi fost apropiat și de procurorul șef Caracal.

Asta arată că Gheorghe Dincă are relații în Justiție și că procurorii corupți și murdari nu pățesc nimic în România. Mai mult, ei sunt recompensați  cu pensii speciale de 18.000 lei deși plătesc contribuții doar pentru 1.300 lei.