Noul site LIBERTATEA ONLINE vine in atentia vizitatorilor de Internet intr-o noua prezentare. Informatia este afisata intr-un mod usor de accesat, fiind organizata pe sectiuni si categorii. Vizualizarea articolelor are facilitati interactive, permitand trimiterea articolelor prin e-mail, comentarii, tiparire, vot.
Are module separate pentru vreme, horoscop, fata de la pagina 5, programul tv, telefoane utile, rezultatele extragerilor loto, jocuri si sport. Contine cursul valutar, dobanzile bancare, mica publicitate gratuita on-line si este prezentata si varianta on-line a suplimentului de weekend.
Conceptul care a stat la baza dezvoltarii site-ului a fost ca informatia sa fie cat mai usor de accesat si de folosit si, de asemenea, sa fie cat mai proaspata, site-ul fiind actualizat la prima ora. Vizitatorii care se inregistreaza au o serie de facilitati, printre care:
1. Newsletter-ul pe care il primesc gratuit, in fiecare dimineata, cu stirile cele mai senzationale ale zilei.
2. Pagina LIBERTATEA ONLINE poate fi setata ca pagina de start din browserul de Internet. Permite astfel cautarea pe Internet fara a fi necesara iesirea din site. Un argument in plus este acela ca exista un modul cu linkuri utile catre site-urile romanesti.
3. Si nu in ultimul rand, modulul My Libertatea, care va permite personalizarea paginii astfel incat vizitatorul va putea sa aleaga categoriile de interes si sa primeasca
exact ceea ce-l intereseaza si ca
layout, si ca informatie. Modulele sunt gandite pentru a putea fi personalizate de fiecare vizitator. De exemplu:
o pentru locuitorii Brasovului, modulul Vremea se poate seta pentru a arata vremea la Brasov. Pentru cei nascuti in zodia Varsatorului, modulul Horoscopul zilei le va prezenta prezicerile astrale ale zilei pentru Varsator.
o daca sunteti interesat de filmele de la televizor dintre anumite ore, de exemplu intre 20.00 si 23.00, modulul Programe Tv va arata filmele din programul zilei intre aceste ore.
o daca sunteti interesati de cumpararea de autoturisme, setati modulul Mica publicitate pe vanzari auto si de fiecare data veti vedea anunturile despre masini.
4. Parerea ta conteaza! Faptul este dovedit prin modulul Parerea ta, in care vizitatorii isi pot scrie parerile on-line despre site sau ziar.
Site-ul este realizat de firma Criermedia si este gazduit de providerul de internet RDS, aceeasi echipa care s-a ocupat de realizarea si gazduirea site-ului Capital.