Așadar, medicul nutriționist a oferit sfaturi pentru cei care caută o dietă ideală înainte de sărbători. Acest aliment este un ajutor neprețuit în lupta cu kilogramele suplimentare.

Dieta ideală înainte de sărbători

Este vorba despre un aliment delicios, care poate face minuni, cât timp este consumat proaspăt. Mai precis, brânza proaspătă de vaci crește randamentul curei de slăbire cu până la 30%.

Efectul a ieșit în evidență în urma unui studiu realizat pe două grupuri de persoane, cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii.

Potrivit cercetătorilor britanici, alimentele cu zer mult, lapte bătut, brânza proaspătă, dar și urda au acest efect.

Brânza proaspăta de vaci poate fi consumată de oricine

Brânza proaspătă de vaci poate fi consumată de oricine, potrivit explicațiilor oferite de Mihaela Bilic. Sunt vizați și cei cu intoleranță la lactoză. Mai precis, în brânzeturile fermentate și în cașcaval există doar urme de lactoză.

Același lucru se întâmplă și în cazul iaurtului. În cazul laptelui, consistența scade pe măsură ce este fermentat. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate.

În acest context, specialista recomandă brânza proaspătă, indiferent „câtă grăsime are sau cum se numește”, tuturor celor care vor să slăbească. Alături de acest aliment pot fi consumate și bastonașe de legumă.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit! Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.

Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume -fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, într-o postare realizată pe Instagram.