Surse au declarat pentru Antena 3 că Diana Șoșoacă a reușit să strângă nu mai puțin de 100 de amenzi pentru încălcarea regulilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Una dintre sancțiunile cele mai des întâlnite a fost faptul că senatoarea a refuzată să poarte masca de protecție, spun sursele citate. În ceea ce privește suma pe care Diana Șoșoacă o are de actitat, conform surselor citate, senatoarea are de plătit sancţiuni de peste 100.000 de lei, pentru încălcarea Legii 55.

Totodată, aceleași surse mai spun că executorii i-au pus sechestru pe casă şi bunuri, şi au vrut să îi execute casa. Mai exact, executorii care au venit la ea i-au pus sechestru pe locuinţă şi mare parte din bunuri, aşa că a trebuit să plătească aproape 20.000 de euro, amenzi primite în decursul timpului pentru nerespectarea regulilor din pandemie.

La rândul ei, Diana Şoşoacă a contestat amenzile, dar a pierdut multe dintre procese. Astfel, senatoarea a fost nevoită să plătească într-un final amenzile. Senatoarea a plătit amenzile, deşi le-a contestat pe toate în instanţă, însă a pierdut mare parte din procese.

Diana Șoșoacă, sechestru pe casă și pe bunuri

Una dintre amenzi a fost trimisă la Senat, în valoare de 500 de lei. Este vorba de acea amendă din timpul scandalului din plen, când a refuzat să poarte mască de protecţie. La acel moment, o senatoare PNL a sunat la 112 şi a cerut intervenţia Poliţiei pentru a o obliga pe senatoare să poarte mască.

Amintim faptul că în urmă cu doar câteva zile, Diana Şoşoacă a avut un nou derapaj de limbaj, atât într-o înregistrare live pe pagina sa de Facebook, dar şi de la tribuna Parlamentului. Mai exact, în timp ce senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc avea o intervenţie la tribună, Şoşoacă a atacat-o dur în Live-ul său de pe Facebook.

“Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta!

Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a răbufnit Diana Şoşoacă.