Diana Șoșoacă, ținta multor amenințări

Senatoarea a declarat că a „trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an” iar unele persoane au „făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad”.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înteţeles că au existat emisiuni la TV în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine.

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul unei emisiuni.

Există câțiva politicieni din PSD pe care îi simpatizează

De asemenea, senatoarea susține există câțiva politicieni din PSD pe care îi simpatizează, chiar dacă se declară dezamăgită de majoritatea oamenilor din Parlament.

„Nu doresc nimănui să intre în Parlamentul României acum. Plecaţi dezamăgit. Îmi este dor de instanţe şi de acele pledoarii în contradictoriu cu intelectuali care ştiu ce să vorbească şi să expună. În Parlament sunt doar câţiva. Îi admir pe domnul Titus Corlăţean, domnul Romaşcanu. Sunt oameni care iau atitudine. De la liberali e o singură persoană.

Apropo, cine credeţi că mă admiră şi încearcă să vorbească cu mine? Domnul Vela. Poate din cauza dosarelor penale pe care le-am făcut. Există politicieni buni în fiecare partid, dar tac. I-am intrebat de ce nu iau atitudine. Mi-au spus că le este frică, inclusiv de la PNL. Au spus foarte clar că le este frică şi că trebuie să înteleg că politica merge după alte reguli decât ce fac eu”, a conchis Șoșoacă.

Sursă foto: Inquam Photos/George Călin