Așadar, soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a fost numit în funcția de prim-vicepreședinte al partidului S.O.S. România. Decizia privind numirea lui a apărut într-un comunicat al formațiunii Dianei Șoșoacă, în care era anunțată organizarea unei școli de vară la Rânca.

În programul pentru acest eveniment se precizează că Silvestru Șoșoacă ocupă funcție de prim-vicepreședinte al partidului și că va lua cuvântul în timpul cursurilor.

La evenimentul organizat de Diana Șoșoacă vor participa mai mulți politicieni

La evenimentul organizat de formaținea Dianei Șoșoacă va participa și fostul ministru de Finanțe și fost prim-vicepreședinte PSD Eugen Orlando Teodorovici.

În comunicatul transmis de S.O.S. România este precizat că Teodorovici o să vorbească la Școala de vară de la Rânca despre  „România, drepturi și obligații în UE”. Mai apoi, fostul ministru va participa la o conferință televizată alături de Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a vorbit anterior despre Eugen Orlando Teodorovici și a spus că fostul ministru este unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul finanțelor. În acest context, a susținut senatoarea, Teodorovici este potrivit pentru funcția de premier.

După această declarație, Eugen Orlando Teodorovici a subliniat că apreciază invitația lansată de Diana Șoșoacă și se simte onorat. Totodată, fostul ministru de Finanțe a spus că va merge „cu mare drag” la acest eveniment.

„Probabil că mulţi vor face fel de fel de scenarii, eu apreciez faptul că doamna Şoşoacă m-a invitat la această emisiune ca şi coleg al echipei sale, mă bucur foarte mult, mă simt onorat. Voi merge cu mare drag şi la Şcoala de vară pe care partidul SOS românia o va organiza, de pe 9 august, la Rânca”, a declarat Eugen Orlando Teodorovici la România TV.

Site-ul S.O.S. România oferă următoarele informații despre conducerea partidului

Amintim că site-ul SOS România nu oferă prea multe informații despre conducerea partidului. Totuși, o numește pe senatoarea Diana Șoșoacă „o personalitate proeminentă a politicii contemporane din țara noastră”.

„O personalitate proeminentă a politicii contemporane din țara noastră este senatorul Diana Iovanovici Şoşoacă, preşedinte al Partidului SOS România. Înzestrată de Dumnezeu cu daruri rare ce le primesc doar oamenii aleşi de EL, reuşeşte în mod firesc să-i emoționeze până la lacrimi pe românii patrioți din New York si Statele Unite ale Americii, prin abordarea directă, foarte bine documentată şi sinceră a problemelor majore cu care se confruntă compatrioții noștri, atât în țară, cât şi în diaspora”, este scris pe site-ul S.O.S. România.