În tot acest timp autoritățile din România nu sunt în stare să pună capăt acestui trafic de carne vie, în ciuda presei care atrage atenția cu disperare în privința acestor cazuri ce au devenit tot mai frecvente. Instituțiile statului se canibalizează și nu sunt preocupate cu securitatea cetățeanului și au permis acest tip de haos în țara noastră. Între timp Poliția Română se ocupă cu amendarea cetățenilor pe stradă pentru că nu au buletinul la ei.

Cazul olandezului acuzat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a devenit de asemenea foarte popular și în Olanda.

Olandezul a petrecut trei zile în România, dar nu este prima dată când acesta a venit în țara noastră. Acest lucru nu poate decât să demonstreze că a găsit ceea ce căuta în România, fie printr-o rețea de pedofilie, fie a pur și simplu „ieșind la vânătoare”. Acesta a reușit să plece apoi linistit din țară, fără să fie împiedicat de nimeni, înapoi spre Olanda.

El ar fi omorât-o, vineri, pe Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiţă de numai 11 ani, însă poliţiştii nu ştiu deocamdată motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Fosta sa iubită a declarat că acesta fusese condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei și a fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa și cu toate acestea a reușit să vină și să plece din România fără nici o problemă.