Victor Ponta reacţionează dur la anunţul făcut de guvernul britanic, referitor la menţinerea măsurilor de izolare obligatorie pentru cetăţenii care vin din România, spre deosebire de cetăţenii din alte ţări. Liderul Pro România afirmă că această situaţie arată că, de fapt, Guvernul Orban nu a gestionat epidemia atât de bine.

Dezvăluiri incendiare despre Guvernul Orban

„Aud in fiecare zi de la toata Propaganda Guvernului ORBAN PNL „ce bine am gestionat noi Pandemia de coronavirus ” / ce bun e Guvernul / ce bun e Tataru / uraaa uraaa ! Ia sa dam un exemplu.

Marea Britanie tocmai a publicat o lista cu 59 de tari din care poti sa sosesti pe teritoriul britanic fara sa fii bagat in carantina sau izolare !

Romania NU este pe aceasta lista de tari exceptate ( dar sunt Grecia, Serbia, Ungaria …… Italia, Spania sau Germania)! Jongland cu cifrele si raportarile ca sa justifice decizia de prelungire illegala a Starii de Urgenta Guvernul nostru ne afecteaza cele mai importante drepturi si oportunitati !

Uraaaaaa – traiasca Guvernul Orban care ne scoate din Europa – si care ne tine in starea de alerta pana votam cu ei!”, scrie Ponta pe o rețea de socializare.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că partea britanică a informat pe canale diplomatice că pentru cetățenii români se mențin restricțiile la frontiere. Astfel, românii care merg în Marea Britanie sunt obligați să stea în izolare 14 zile.