Noi informații au ieșit recent la iveală. Astfel, Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 ani care spune că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, are o adevărată avere strânsă în conturi. Conform România TV, Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în Caracal şi ar fi primit pentru acestea o sumă uriaşă-

România TV anunță că Gheorghe Dincă are în conturi nu mai puțin de două miliarde de lei vechi. Astfel, doar în 2017, monstrul din Caracal a vândut un teren de 700 de metri pătrați, pământ care face parte din ”casa groazei”. Doar pe acesta, Gheorghe Dincă a primit aproximativ 22.000 de lei.

Dincă a fost audiat în noaptea de joi spre vineri de procurorii DIICOT. După audieri, Lasoschi a spus că clientul său și-a menținut declarația potrivit căreia le-ar fi ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza, și alte detalii nu poate oferi la rugămintea procurorului.

„Și-a menținut declarația. Locurile nu le-a menținut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, noul avocat al lui Gheorghe Dincă, potrivit Antena3.

”Sunt avocat pledant inscris in Baroul Bucuresti, titular al Cabinetului de avocatura Claudiu Lascoschi, specializat in consultanta in materia dreptului afacerilor (si in dreptul comertului international), in domeniul constituirii de societati comerciale,redactarea de contracte cu caracter comercial, interpretarea clauzelor contractuale si de asemenea, in REPREZENTAREA drepturilor si intereselor clientilor in fata instantelor de judecata de toate gradele de jurisdictie, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie ( fosta Curte Suprema) si Curtea Constitutionala.

Cabinetul de avocat Claudiu Lascoschi nu acorda consultatii juridice gratuite si nu lucreaza probono, acordand servicii avocatiale numai contracost.