Gabriela Firea, primarul municipiului București, a acuzat „echipele de postaci” ale PSD că răspândesc comentarii negative la adresa ei, pe rețelele de socializare, după ce a cerut demisia lui Carmen Dan la reuniunea liderilor PSD la Neptun, în acest weekend.

Primarul recunoaște astfel în premieră că PSD se folosește de „postaci” pe Facebook pentru a combate opiniile negative la adresa partidului și pentru a-i „demoniza” pe adversari.

„S-a spus că a fost un fel de jihad, că am fost pusă la zid pe rețelele de socializare. Rețelele de socializare știți și dumneavoastră că pot fi manipulate și că sunt influențate de echipele de postaci. De peste tot.  Asta nu înseamnă întregul Partid Social Democrat, asta nu înseamnă membrii și simpatizanții de partid și nu înseamnă oamenii.

E adevărat, am observat și eu și cunosc lucruri din interior. Dați-mi voie să nu le exprim public și știu cum se procedează: când este un anumit moment echipele de, să spunem oameni care lucrează în acest domeniu, acționează și acum au fost puși practic unii dintre ei împotriva mea. Dar asta nu înseamnă membrii, simpatizanții și oamenii care întotdeauna au așteptat de la liderii PSD să aibă o atitudine matură și lucidă”, a declarat Firea la Antena 3.