Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre sentoarea Diana Şoşoacă, aflată în plin scandal cu Guvernul României. Fostul parlamentar, Robert Turcescu, a observat un detalia absolut incredibil.

Diana Şoşoacă, noul Vadim Tudor de România

Diana Şoşoacă este noul Corneliu Vadim Tudor al României. Tot ce face acum senatoarea care tocmai a fost dată afară din AUR este doar pentru audienţă, crede Turcescu. “Ca să facă audienţă în România zilelor noastre e nevoie de scandal, e nevoie de injurii, e nevoie de acţiune.

Apariţia Dianei Şoşoacă ba alături de mineri, ba la cuvioasa Parascheva, ba, recent la Institutul Marius Nasta cu scandal nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Aşa se face acum politicăî în România. Aşa se face audienţa şi aşa se câştigă voturi în ţara noastră.

În timp ce purta un dialog şi se certa cu Vlad Vociulescu transmitea în direct pe facebook. Reţeta nu e nouă. Pe vremea când nu erau reţele de socializare era Vadim tudor şi televiziunile. Era un om care făcea rating şi era invitat în aceste studiouri”, a spus Turcescu.

Adevărul despre Diana Şoşoacă

Mai mult, Turcescu nu s-a oprit aici. Ex parlamentarul o compară pe Şoşoacă şi cu mai mulţi membri ai Rezist care au transmis, de-a lungul timpului, protestele lor în direct pe reţelele de socializare.

“Să nu se mai mire nimeni de ce a ajuns aşa societatea românească. Şi rezist a făcut la fel. E o singură diferenţă între episoadele Diana Şoşoacă, Mălin Bot sau Corneliu Vadim Tudor. Depinde în ce parte a baricadei te afli. Trăim în videocraţie. Astfel de evenimente fac audienţă”, a explicat Turcescu în videoeditorialul său, conform evz.ro.