Este şocul momentului pe scena politică din România. Diana Şoşoacă surprinde din nou. Nu! De această dată nu este vorba despre vreun scandal.

Diana Şoşoacă şi-a făcut partid

După ce a fost exclusă din AUR, Şoşoacă a activat în Senat ca independent. Se pare însă că nu pentru mult timp. Aceasta s-a decis să-şi facă partid. Chiar ea a făcut dezvăluirea în direct la România TV.

Şoşoacă spune că este peste naţionalista Marine Le Pen, care, potrivit sondajelor din Franța, va fi viitorul președinte al Franței. Chiar dacă nu a spus-o, Şoşoacă vrea să candideze la prezidenţiale în 2024.

Şoşoacă loveşte dur în AUR

Exclusă din AUR, senatoarea Șoșoacă nu vrea să spună cum se numește partidul său. Mai mult, i-a făcut praf şi pe foştii colegi din AUR. „AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, vă mai luați după sondajele astea plătite.

Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR și la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare.

Vreau să precizez la nivel național, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR și prin toate peregrinările mele prin țară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Șoșoacă nu mai este în AUR. Este deja făcut un partid, veți auzi de el când va veni timpul.

Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.