Un nou scandal cu Diana Şoşoacă în prim plan. Ultimele ieşiri publice ale acesteia au deschis un nou război. Poliţistul scriitor, Marian Godină, şi-a ieşit din minţi. Acesta a avut o reacţie dură la adresa lui Şoşoacă pe o reţea de socializare.

Umilinţă cruntă pentru Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă a încasat o nouă umilinţă după ce s-a certat cu bodyguarzii în faţa Institutului „Marian Nasta” și cu paznicii din fata Ministerului Muncii, luni, 22 februarie, după ce i s-a refuzat accesul la negocierile cu reprezentanții minerilor.

Fără să-i pronunțe numele, Marian Godină şi-a exprimat surprinderea faţă de faptul că Diana Şoşoacă are o mulţime de adepţi. Polițistul a criticat stilul senatoarei, obişnuită cu scandalurile şi cu gesturile controversate.

„La o ştire despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară şi ameninţă cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate şi orice alţi superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să şi-o răcnind, nu stă la discuţii cu orice „muritor de rând”, ci doar cu persoane de rang înalt, te aştepţi să nu citeşti comentarii care să-i fie favorabile.

Dar nu e chiar aşa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puţini, „are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume”, „e singura care luptă”, „e o adevărată patrioată” etc.”, remarcă Marian Godină.

Godină o face praf pe Şoşoacă

Atacurile lui Marian Godină nu s-au oprit aici. „I-aş întreba şi eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admiraţie despre această persoană: E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să ameninţe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc.?

Singurul lucru de care ai nevoie să poţi face asta nu e curajul, ci lipsa simţului ridicolului. Să vii cu soluţii e mai greu, de grohăit poate orice porc”, a scris Godină, pe o reţea de socializare.