Dezvăluirea momentului despre Florin Cîţu! Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care-i aruncă cuvinte dure actualului premier.

Potrivit liderului PSD, Florin Cîțu este un mincinos având în vedere că în programul de guvernare făcut public anul trecut, creșterea pensiilor era prevăzută pentru acest an. În schimb, Executivul a anunțat acum câteva zile că pensionarii nu vor mai primi bani în plus în 2021.

”Cîţu, eşti un mincinos! Voi şi coaliţia voastră de ţepari şi incompetenţi v-aţi votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creşterea pensiilor în 2021.

Sunteţi de un an jumate la guvernare şi tot ce faceţi este să schelălăiţi patetic că «PSD e de vină». ZERO soluţii! Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi. Lăsaţi-ne!”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Dezvăluirea momentului despre Florin Cîţu! Ciolacu: Ce încredere să mai aibă europenii

În continuarea mesajului, liderul social democrat este de părere că europenii nu vor mai avea încredere în el având în vedere că-și minte proprii cetățeni.

„Cîţu, eşti un mincinos! Ce încredere să mai aibă europenii să îţi dea pe mâna 30 de miliarde de euro, când tu îţi minţi cu neruşinare proprii cetăţeni.

1. PSD ţi-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi şi coaliţia voastră de ţepari şi incompetenţi v-aţi votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creşterea pensiilor în 2021!!!! După mai puţin de două luni vii şi dai vina pe PSD că nu le mai poţi creşte, nefericitule! Cine te mai înţelege?!

2. Spui că vor creşte totuşi în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflatia medie 2.4-2.6% plus jumătate din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat adica 1- 1.4%).

Şi nici asta măcar nu se ştie când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viaţă, că şi tu ai părinţi, Cîţule! Lasă-i în pace, dacă nu eşti capabil să înţelegi că pensiile nu sunt pomană!”, notează Marcel Ciolacu.

Soluția lui Marcel Ciolacu: N-ai bani? Nu mai furați.

Dezvăluirea momentului despre Florin Cîțu! Ulterior, Marcel Ciolacu le-a dat și un sfat celor din coaliție, spunând că, dacă nu au bani, ar trebui să nu mai fure și să nu mai angajeze ”chelnerițe și miss-uri la stat”.

”N-ai bani?! Nu mai furaţi. Nu mai angajaţi cohorte de chelneriţe şi miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibaţi prin toate consiliile de administraţie! Nu mai politizaţi! Nu mai inventati noi funcţii la stat, aşa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiţi proşti!

Da, nu mai fiţi proşti!!! Sunteţi de un an jumate la guvernare şi tot ce faceţi este să schelălăiţi patetic că «PSD e de vină». ZERO soluţii! Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi. Lăsaţi-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creştere economică, că poate creşte veniturile românilor, că poate susţine mediul de afaceri. Voi nu puteţi nimic. Plecaţi! Nu mai tăiaţi!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că pensiile vor creşte de la data de 1 ianuarie 2022

„La baza creşterii punctului de pensie stă formula care a existat în Legea 263 şi anume compensarea în proporţie de 100% a pierderii puterii de cumpărare, ca urmare a inflaţiei şi de asemenea creşterea puterii de cumpărare prin creşterea punctului de pensie cu 50% din creşterea salariului mediu brut pe economie”, a adăugat preşedintele liberalilor.